Aca (26 god.)

P: Može li potencija da oslabi i ako imam intenzivne treninge svaki dan? Aktivan sam prilično i 6x nedeljno treniram prosek 2 sata pa sam u odličnoj formi a i pored tog umem da zakažem u drugim “akcijama“. Sad se mislim da probam nešto kao “podršku“ pa da li se to poručuje od vas? 

O: Poštovani, iako jesu ključni za održavanje forme, svakodnevni jaki treninzi mogu dovesti i do umora i fizičke iscpljenosti. Jedan od načina kako se to manifestuje je i povremena nemogućnost održavanja erekcije, pogotovo ako ne uspevate da odvojite dovoljno vremena za odmor. Imajte u vidu da je povremeno „zakazivanje i u drugim akcijama“ pritom sasvim normalno, tako da ne mora ukazivati na ozbiljniji problem.

Za početak, pokušajte da izdvojite neko dodatno vreme za relaksaciju. Što se lekova tiče, njihova prodaja putem interneta u našoj zemlji nije dozvoljena. Oni Vam svakako mogu pomoći na kraće staze, ali ako niste sigurni koji lek da odaberete, možete o tome porazgovarati i sa farmaceutom. Isto tako, ako primetite da se problemi sa erekcijom javljaju i češće, korisno bi bilo da posetite urologa.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.