Marko (33 god)

P: Postovani, imam proble ponekad sa erekcijom, sa curom sam par dana, prvo penis se tesko digne a kada se digne nije dovoljno tvrd, a cura mi se bas svidja, kao da nisam dovoljno napaljen?

O: Poštovani, to može biti samo privremen problem, u smislu da njegov uzrok može biti neko trenutno stanje, kao što je anksioznost u vezi sa time kako ćete se pokazati pred partnerkom, ili umor, stres i tome slično. Može se desiti da baš usred prevelikog seksualnog uzbuđenja dođe do problema sa potencijom, zbog stresa koji takav momenat predstavlja, odnosno zbog anksioznosti u vezi sa time da li ćete moći da zadovoljite sopstvena i partnerkina očekivanja. Svesnost da ovaj problem postoji, kao i opuštanje , mogu dovesti do njegovog povlačenja.

Međutim, ukoliko se problem javlja često, odnosno ukoliko remeti Vaš seksualni život i počinje da Vas zabrinjava, preporučljivo je da posetite urologa i sa njim najpre porazgovarate o svojim tegobama, nakon čega će Vas lekar uputiti u načine na koje možete, shodno uzroku , rešiti ovaj problem.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.