Miša (51 god)

P: Poptovani, imam ugrađena 2 stenta i problem sa erekcijom, naravno. Išao sam kod privatnih urologa, jer u državnim klinikama više ne rešavaju probleme erektivne disfunkcije, problem je sledeći: Kod urologa koji se bave privatnom praksom svodi se na konstantno davanje prepapata farmaceutske kuće sa kojom su sklopili ugovor, bez obzira da li deluje preparat na vas ili ne. Svodi se na konstantno vraćanje na preglede i uzimanje novca. Naravno, agonija se nastavlja i produžuje, a novca je sve manje i manje. Moje konkretno pitanje je: Imate li ime lekara, urologa, koji će se ozbiljno pozabaviti problemom pacijenta, rešiti taj problem ili ne, bez obzira na novčanu dobit? Da preformulišem. Nemam problem da platim novčanu nadoknadu bilo koje visine, ali da se problem reši, treba mi preporuka za ozbiljnog lekara kome je pacijent na prvom mestu a ne novac. Hvala Vam unapred na odgovoru.

O: Poštovani, potraga za dobrim privatnim lekarom nije laka, a mi nismo u mogućnosti da Vam damo takvu preporuku (posebno zato što i niste naznačili iz kog mesta dolazite, odnosno gde tražite lekara). U svakom slučaju, probajte da se raspitate ko je dobar urolog u Vašem gradu ili okolini za problem sa erektilnom disfunkcijom. Jasno je da nije lako tražiti preporuku za urologa za ovaj problem kao što bi bilo lako tražiti bilo koju drugu (jer je u pitanju neprijatna tema ), ali to ne znači da ne postoje druge mogućnosti dobijanja preporuke: putem interneta, odnosno foruma, društvenih mreža i tome slično.

P: Postoje li „proteze“ koje bi se hiruškim putem ugrađivale u sunđerasto tkivo penisa i pomagale kod erekcije?

O: Poštovani, postoje, reč je o penilnim protezama, koje se ugrađuju u erektilno tkivo, čime proteza preuzima ulogu erektilnih tela. O opcijama koje su Vam na raspolaganju, odnosno predstavljaju najbolje rešenje shodno Vašem zdravstvenom stanju, najbolje je da se konsultujete sa lekarom .

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.