Poslednji Templar (47 god)

P: Do pre neko veče sam pio po tri do četiri litre piva za veče, nabacio sam stomak i video sam da mi je erekcija slabija i da je želja smanjena, i da se tokom sexa spusti. Rešio sam da ostavim pivo i da smrsam. Interesuje me sta od hrane da uzimam za poboljsanje zelje i za koje vreme ce se erekcija vratiti na staro?

O: Poštovani, niko Vam sa sigurnošću ne može reći koliko vremena će biti potrebno da se Vaš organizam oporavi, ali nemojte očekivati da će to biti jako brzo. Problem nije brzo nastao, pa se neće brzo ni rešiti. Što se tiče očekivanja, važno je biti realan, strpljiv i posvećen.

Dalje, pitanje je da li je preterana konzumacija piva jedini razlog problema sa potencijom. U svakom slučaju, odluka da obratite pažnju na ishranu je svakako dobra odluka. U tom kontekstu, možemo Vam preporučiti mediteransku ishranu, koja je pogodna za potenciju, a osim toga, nije restriktivna kao neki drugi režimi ishrane ili dijete. Postoje i namirnice koje dokazano pozitivno deluju na potenciju, pogledajte ovde i ovde , a fizička aktivnost i ostale promene životnog stila Vam takođe mogu biti od velike pomoći.

Ukoliko želite da budete sigurni u to da ste na pravom putu oporavka, biće najbolje da se konsultujete sa lekarom (urologom) , koji će pratiti Vaše stanje i davati Vam savete i smernice o tome šta je sve potrebno da radite kako biste povratili svoju seksualnu funkciju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.