Slobo (27 god)

P: Doktore imam problem sa reakcijom tj kad zelim da imam sex sa svojom devojkom nikako nece kad se približi njenoj vagini on se spusti i nikako nece da se digne. U čemu je moj problem ima li rešenja za to? Hvala unapred zahvalan srdačan pozdrav od Sloba Petrovića

O: Poštovani, to što opisujete jeste simptom erektilne disfunkcije, čiji uzroci mogu biti mnogobrojni: od onih povezanih sa telesnim zdravljem kao što su srčana oboljenja , dijabetes ili loše životne navike , pa do izazvanih psihičkim faktorima , a neki od njih su stres, anksioznost ili nisko samopouzdanje.

Bez obzira na to kojoj grupi pripadao uzrok problema sa potencijom, njega je moguće lečiti, odnosno činiti određene stvari u cilju poboljšanja. S obzirom da iz Vašeg pisanja nije moguće govoriti o uzroku, a to svakako treba da se radi u određenim uslovima, naš predlog je da posetite lekara , urologa, koji će moći da Vam pomogne u otkrivanju uzroka problema i njegovom rešavanju. U slučaju da su uzroci psihološke prirode, urolog će Vas uputiti na psihoterapiju . Ukoliko oni leže u telesnim (fizičkim) faktorima, lekar će Vam prepisati određenu terapiju, odnosno izmene u životnom stilu sa ciljem prevazilaženja problema.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.