Nikola (21 god)

P: Imam 21 godinu i prethodnih 8meseci me muci problem sa erekcijom.Naprosto me nista ne uzbudjuje,nemam nikakav seksualni nago,problem nije povremen vec konstantan.

Dakle ujutru kada ustanem,nekada imam erekcije jutarnje nekada ne,i kada se pojave izrazito su slabe(penis nije cvrst kao ranije).

Sledecea stvar jeste sto u toku celog dana ne dobijem ni jednu erekciju,tj nista me ne uzbudi.Jednostavno ceo dan je opusten,ja ne dobijam nikakav nagon i tako vec mesecima.Nema ni spontanih erekcija, nema dok gledam pornografski sadrzaj,citam literaturu,pa cak ni dok pricam sa devojkama o tim temama.

Kada masturbiram penis se ucvrsti do neke granice,ali cim ga ispustim iz ruke jednostavno se opusta u jako kratkom periodu.

Ustanovljen mi je 3ci stepen prosirenih vena na levom testisu i mislio sam da je mozda to uzrok.Testesteron mi je uredu,i nemam nikakvih infekcija uradjenih na urinokulturi.

Bio sam kod dvojice urologa,obojica su mi u samom startu rekli kako sam to umislio pre nego i sto su me saslusali.

Na kakve biste me vi kontrole uputili da bih proverio da li je problem fizicke prirode i da li mislite da te prosirene vene mogu da uticu na nastanak problema?

O: Poštovani, mi ni na koji način ne možemo da Vas upućujemo na kontrole, jer nismo Vaš lekar, niti smo upoznati dovoljno sa vašim problemom. Neophodno je da ne odustanete od potrage za lekarom koji će Vas saslušati i biti spreman da Vam pomogne. Probajte da se raspitate koji je pouzdan, probajte da proširite svoju pretragu i na lekare u okviru privatne prakse, ako već niste.

Što se tiče vena, one spadaju u oboljenja krvnih sudova, a oboljenja krvnih sudova mogu da imaju uticaj na potenciju. No, kako biste dobili odgovor na Vaša pitanja i znali šta je ono što povodom njih možete učiniti, neophodno je da potražite pomoć lekara i da od te ideje ne odustajete.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.