Braco (21 god)

P: Imam 21 Godinu i nikada nisam imao Seksualne odnose, zapravo nisam uspeo da ih imam 7 puta sa 3 razlicite devojke, sada imam devojku koja je tu da mi pomogne, isao sam i kod urologa dobio sam „Belive 5mg“ nisam uspeo ni sa tim preparatom, imam problem i kada masturbiram tacnije potpuna erekcija mi se dogodi tek kada „zavrsavam“ molim za neki savet jer je ovo pocelo da mi utice i na redovan zivot, ne mogu da se fokusiram kako treba stalno mi je na umu ovo. Hvala 

O: Poštovani, ukoliko ste već bili kod urologa, a niste zadovoljni tretmanom koji ste dobili, uvek možete promeniti lekara. Ne znamo koliko Vas je lekar upoznao sa dejstvom i načinima delovanja Bilive leka, odnosno sa onime što od njega možete očekivati, ali sva pitanja u vezi leka i načina na koji on deluje, treba da postavite isključivo lekaru.

Dalje, ako se ispostavi da problem nije u fizičkim faktorima – na koje mogu da deluju lekovi – možete posetiti psihoterapeuta i sa njim porazgovarati o svom problemu. Mladi ste, pa je sasvim moguće da su stres i anksioznost zbog prvog odnosa uzrok problema sa potencijom, ali bez lekarskog pregleda, odnosno razgovora sa psihoterapeutom, to se ne može sa sigurnošću zaključiti. Zato je važno da nastavite da tražite pomoć tamo gde se ovakva vrsta pomoći traži – kod za to stručnih lica, kao što su urolog i psihoterapeut.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.