eden (22 god)

P: Da li je nemogucnost za postizanje 4 ejakulacije pokazatelj pocetka nekog vida erektilne disfunkcije? Naime proveo sam noc sa zenom i doziveo erekciju i ejakulaciju 3 puta. Medjutim 4-i put nisam mogao da dozivim vrhunac cak ni posle dva sata spavanja, a zajedno smo bili 12 sati? Unapred hvala. Ovo pitanje postavljam jer imam 22 godine i svi drugovi pricaju kako opusteno dozivljavju erekcije i vrhunac 4,5, 6 pa cak i 7 i 8 puta za 24 h sto je meni apsolutno nezamislivo. Cak citav naredni dan posle navedenog odnosa nisam imao seksualnu zelju. I naravno erekcije su teze dostizale svoj maksimum. Imam li razloga za brigu?

O: Poštovani, razloga za brigu nema, a zamor nakon tri ejakulacije je potpuno normalan. Tek ukoliko se desi da imate učestalih poteškoća sa postizanjem erekcije ili ejakulacijom, to može biti znak da postoji problem.

Nemojte u potpunosti verovati pričama koje momci pričaju među sobom, zato što one veoma često sadrže izvesnu dozu preterivanja. Čak i da su takve priče tačne, to što Vi ne uspevate da postignete njihove brojke i rezultate ne znači da sa Vama nešto nije u redu.

Ljudi se međusobno razlikuju po tome koliko često doživljavaju seksualnu želju, a potpuno je normalno da ona ponekad bude iscrpljena. Tek ukoliko primetite da se sa Vašim libidom i erekcijom dešava nešto neouobičajeno, u smislu da su smanjeni ili ih nema, tada možete postaviti pitanje potencijalnog uzroka.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.