Miko (62 god.)

P: Dobar dan lekar mi je dao preporuku da mogu da pijem slidena za bolju potenciju samo nisam video gde može da se poruči sa ove vaše stranice. ako nije problem da mi date kontakt i objasnite kako da naručim i koja je cena pa da lakše dođem do informacija. I takođje koliko se čeka dok se dostavi? 

O: Poštovani, budući da je prodaja i distribucija lekova za potenciju preko interneta zabranjena u našoj zemlji, na našem sajtu je o njima moguće pronaći isključivo pouzdane informacije. Što se legalne kupovine tiče, svaki od navedenih lekova (sa ili bez lekarskog recepta) možete nabaviti isključivo u apotekama.

3 мишљења на „Miko (62 god.)“

 1. Postovanje,
  Imam 60 godina.
  Nemam problem sa postizanjem erekcije ( mogu u toku dana vise puta bez problema), problem se javlja sa održanjem erekcije, nakon par minuta erekcija se gubi a vise puta se desavalo, da budem malo prostiji, kada treba da ga stavim odmah pada.
  To se javlja u zadnjih 5-6 godina. Bio sam kod urologa i on mi je rekao da sam zdravstveno dobar i da „mi nije nista“. Proveravao sam sve analize (krv i urin) i rezultati su dobri kao i testosterone i rezultat je 24,6 a rezultat za free testosterone je 11,2. Za moje godine rezulati su dobri, posebno za testosterone.
  Da napomenem da imam anginu pektoris vec 14 godina, tako da, licno mislim, nije do toga jer pre toga tj. do pre 5-6 godina nikada nisam imao problem sa tim.
  Molim za vase misljenje i predlog resenja.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.