Milan (61 god)

P: Imao sam infarkt pre 2 god. ugradjen mi je stend koristim lekove za pritisak za razredjivanje krvi od skoro imam problema sa erakcijom uzbudim se ali penis nema cvrstinu kod odnosa. Kardiolog mi je reko da mogu da koristim stimulativna sredstva.

O: Poštovani, s obzirom da spadate u rizičnu grupu kada je reč o uzimanju lekova za potenciju , najbolje bi bilo da se konsultujete sa lekarom, kako kardiologom, tako i urologom. „Stimulativna sredstva“ mogu biti lekovi koji imaju uticaj na funkcionisanje kardio-vaskularnog sistema, stoga bi uzimanje takvih lekova bez konsultacije sa lekarom (uključujući i urologa), bilo neodgovorno prema Vašem zdravlju.

Lekove za potenciju trebalo bi da uzimate isključivo uz nadzor lekara i da se pridržavate svega onoga što Vam kaže lekar i što stoji u uputstvu za upotrebu leka. Neki od lekova bi mogli da Vam odgovaraju, ali tu odluku mora doneti lekar koji je upućen kako u Vaše zdravstveno stanje, tako i u delovanje i potencijalne neželjene efekte tih lekova. Stoga je poseta lekaru , u ovom slučaju, sigurno najbolje i najbezbednije rešenje.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.