Mmm (22 god)

P: Postovani, Imam 22 godine,prvi seksualni odnos sam imao pre malo vise od godinu i po dana,prilikom tog prvog odnosa nisam uspeo da odrzim erekciju jednostavno nije mi islo,nakon toga sam se malo opustio popricao sa devojkom o svemu i krenuli smo opet,ali bilo je delimicno uspesno posto sam odrzao erekciju ali nisam uspeo da ejakuliram.(posle toga vise nisam imao odnose sa tom devojkom) 
Taj problem sam povezivao sa velikim viskom kilograma koji sam tada imao i na koji mi je ukazala ta devojka
Vremenom sam popravio svoje fizicko stanje i unormalio zivotne navike i ishranu i taj problem mi se vise nije pojavljivao,ali sam se posle nekog vremena opet ugojio.
Nakon nekog vremena opet sam osetio kako mi jacina(cvrstina) erekcije slabi i sada sam trenutno u situaciji da samo dostizem slabu erekciju,ponekad se desi da cak ne mogu ni da ejakuliram,cak i kad se to desi ne mogu reci da osecam „zadovoljstvo“.Konstantno sam opterecen tim problemom koji pocinje da se odrazava na moje razmisljanje,skoro pa konstantne glavobolje(tacnije u predelu zadnjeg dela glave,vrata),da li biste mogli nesto da mi preporucite?

O: Poštovani, kao što i sami znate, povećana telesna težina, ali i drugi zdravstveni problemi kojih možete biti još uvek nesvesni, mogu negativno da utiču na potenciju. Osim toga, kod opisanog prvog seksualnog odnosa moguće je da su probleme sa erekcijom izazvali, odnosno podstakli psihički faktori . Ono što sami možete da uradite jeste da se ponovo vratite zdravijem načinu života, odnosno da promenite svoje navike u ishrani. Osim toga, kako biste otkrili šta je uzrok problema sa erekcijom, preporučujemo Vam da posetite lekara . On će imati daleko detaljniji uvid u Vaše zdravstveno stanje i shodno tome će moći da Vam prepiše određenu terapiju, ukoliko za tim bude bilo potrebe.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.