NS (48 god)

P: Postovanje, Od pre dva-tri meseca imam problem sa erekcijom i kvalitetom seksualnog odnosa sa suprugom. Ranije taj problem nije nikad postojao. Obratio sam se urologu koji me je pregledao i prepisao Ernafil 50mg. Probao sam ga i dalje je sve nezadovoljavajuce. Da li da probam sa jacom dozom ili mi preporucujete nesto drugo.


O: Poštovani, s obzirom na to da Vam preporučena doza leka koju Vam je prepisao urolog nije bila dovoljna, svetovali bismo Vas da ponovo posetite lekara i to mu kažete, odnosno da ne povećavate dozu samostalno.

Ono što bi takođe moglo da pomogne u rešavanju problema sa erektilnom disfunkcijom jeste traženje njenog uzroka . Kao što verovatno već i sami znate, problemi sa erekcijom mogu imati fizičke i psihičke uzroke. Potraga za tim uzrokom može da dovede do efikasnijeg lečenja. Osim toga, erektilna disfunkcija često može biti znak drugih zdravstvenih problema, stoga bi definitivno bilo najbolje da se ponovo obratite lekaru i tako budete sigurni da radite pravu stvar za sebe i svoje zdravlje.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.