toni (50 god)

P: Citav moj probjem je u tome kako resiti ED. Svi nalazi biohemije hormona pa cak i pregled urologa su uredni u kompletu racunajuci i ultrazvuk i tesosterone. znaci kompletna krvna slika mi je uredna.bolujem od hipertenzije sto sam slucajno saznao priljikom jedne kontrole.uzimam tritace i 5 mg i cardiopirin 100.doziveo sam nekoliko puta fijasko u krevetu. sad sam izgubio i nekako samopouzdanje cak i interesvanje o seksu. interesuje me dali ove tablete i uticu na ED. ako je to sta uzeti za zamjenu. Nadam se da ce te mi odgovoriti.

O: Poštovani, hipertenzija je stanje u kom bi uzimanje nekih od lekova za erektilnu disfunkciju moralo da bude pod nadzorom lekara, tako da, ako se opredelite za tu opciju, morate se konsultovati sa svojim lekarom. Ono što možete da učinite jeste da radite na psihičkom aspektu problema sa potencijom, koji se može naći u samoj osnovi problema. Rad sa profesionalcem (psihologom, odnosno psihoterapeutom) mogao bi da Vam pomogne da poradite na svom samopouzdanju i da otkrijete šta je to što možete učiniti kako biste se opustili i tako smanjili mogućnost da psihički faktori negativno utiču na potenciju. Osim toga, ukoliko imate neke od nezdravih životnih navika , kao što su problematična ishrana, pušenje, uzimanje alkohola i fizička neaktivnost, razmotrite da poradite na njima. One takođe veoma utiču na potenciju.

Za šta god da se odlučite, imajte na umu da uzimanje lekova na svoju ruku nije pametna ideja, pa zato razmotrite svoje opcije pažljivo i za sve što je povezano sa lekovima obavezno konsultujte lekara , kako ne biste ugrozil

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.