Darko (30 god)

P: Moj problem je losa erekcija. tesko je odrzavam, i kada mogu to kratko traje. dogodilo se od jednom i taj problem imam vec dva meseca. pre toga nisam imao nikakav problem sa losom erekcijom, kao da se od jednom pojavila. nisam gojazan i nemam nikakvih drugih zdravstvenih problema, u braku kas par godina, puno radimp i posao mi je pomalo stresan. trebao bi mi savet kako da se lecim… hvala!


O: Poštovani, problemi sa erekcijom mogu da imaju razne uzroke . Kada je reč o fizičkim uzrocima, oni mogu biti i skriveni (kao što su hipertenzija, drugi problemi sa srcem i krvnim sudovima, dijabetes i slično). Oni se vrlo često mogu manifestovati kroz erektilnu disfunkciju, a njihovo otkrivanje ne samo da može da dovede do poboljšanja seksualne moći, već doslovno može da spasi život, jer su nabrojani zdravstveni problemi prilično ozbiljni i nikako ne smeju biti zanemareni.

S druge strane, s obzirom na to da kažete da Vam je posao stresan, uzrok može ležati i psihičkim faktorima . Stres utiče na kompletno psihičko i fizičko stanje čoveka, pa samim tim može da naruši i seksualnu funkciju.

Kakav god bio uzrok Vašeg problema, važne su dve stvari: prva je ta da Vam ovaj problem može sugerisati da nešto u Vašem organizmu ne funkcioniše kako bi trebalo (bez obzira na to da li je u pitanju krvni pritisak ili reakcija na stres) i da bi time trebalo da se bavite, kako biste sprečili dalje zdravstvene probleme. I drugo, u potrazi za uzrokom problema sa potencijom najbolje bi bilo da potražite savet lekara , kako biste bili sigurni da će se time baviti stručno lice, koji će Vam pomoći da pronađete uzrok problema sa erekcijom, kao i rešenje. Zato bi najbolje bilo da se obratite lekaru i na taj način pronađete najbolji vid lečenja, shodno onome što je problem na prvom mestu izazvalo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.