Jasmin (30 god)

P: Doktore imam problem svremena na vreme mi se desi da izgubim erekciju u toku sexsa a nekad ali vrlo retko da nemam uopste sexsualnu zelju (potpuni izostanak), ali i to nije najveci problem godinu dana sam da curom a ja nisam doziveo vrhunac u toku odnosa vec samo ako ja sam to uradim ili uz pomoc partnerke to jest (ručno) motam da vam napomenem i da gledam filmove za odrasle u velikoj meri mozda cak i svakodnevno. Sta mislite da je moj problem hvala unapred.


O: Poštovani, problemi sa erekcijom i smanjenim libidom , odnosno sa ejakulacijom mogu da imaju razne uzroke. S obzirom na to da Vi, pod određenim okolnostima, možete da postignete kako erekciju, tako i ejakulaciju, moglo bi se zaključiti da problem nije fizičke prirode, već psihičke . No, za takvu tvrdnju bilo bi neophodno detaljnije se upoznati sa Vašim kompletnim zdravstvenim stanjem. Zato je ona ovde samo na nivou pretpostavke, nikako ne treba biti uzeta kao validan zaključak.

Ono što možete da pokušate jeste da probate da pronađete potencijalni uzrok problema – da li se on krije u Vašoj vezi, u Vašoj percepciji sopstvene seksualnosti, da li ste pod stresom, da li osećate pritisak od toga kako ćete se pokazati i tome slično. Linkovi koji se nalaze ovde mogu da Vam pomognu da se bolje upoznate sa problemima koje opisujete, što Vam može biti od velike pomoći u izlaženju na kraj sa njima.

Ukoliko je problem takav da Vam stvara teškoće i probleme, možda bi najbolje bilo da se konsultujete sa lekarom . On Vam može pomoći da pronađete uzrok Vašeg problema i da Vam, shodno tome, prepiše odgovarajuću terapiju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.