Deny (23 god.)

P: Pio sam slidenu i cialis za cvrscu potenciju i nisam skroz zadovoljan ne znam da li mi lek ne odgovara ili sta vec gubi efekat kao da mi se organizam navikava… inace radio test krvi i hormona sve na mestu i kortizol malo povisen da li mozete reci sta jos da probam a da ne bude posle par meseci da opet menjam

O: Poštovani, sasvim je moguće da Vam lekovi koje ste koristili iz nekog razloga ne odgovaraju. Ipak, da biste otkrili zbog čega je to tako (i, na prvom mestu, zašto erekcija nije zadovoljavajuća), nije dovoljno da lekove samoinicijativno isprobavate.

Ukoliko želite da pronađete lek koji će Vam najviše odgovarati, potreban je, pre svega, lekarski pregled da bi se utvrdilo iz kojih razloga dolazi do poteškoća. Niste naveli da li se to dešava učestalo ili povremeno, pa je i zbog toga teško dati konkretne smernice. Takođe, nivoi hormona isto mogu imati uticaj na normalno seksualno funkcionisanje. Poželjno je i u vezi toga da se konsultujete sa stručnjakom, kako biste tačno odredili da li je uzrok uopšte na telesnom nivou, i prema tome dobili preporuku za određeni lek.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.