Nedeljko (49 god.)

P: Imao sam pre 3 god. povredu na skijanju, mislim konkretno u lumbalnom predelu. Išao sam na operaciju, pa terapije i onda mi na poslu, pošto sam radnik u magacinu stradao je ishijatični nerv. Dotad je i tokom seksa bilo sve OK. Sve uredno, traje od 15 -30min ali nikad sa problemom. Morao sam početi za erekciju da pijem nešto (bez recepta uzimam) jer bez toga jedva do 5 min istrajem. Ako može ovo da se reši na drugi način voleo bih da znam. Da li ču morati da uzimam te lekove do kraja života. Hvala na odgovoru. Nedeljko 

O: Poštovani, ukoliko ste se dobro informisali pre uzimanja leka i ako je on za Vas bezbedan, svakako će Vam biti od pomoći ako nastavite da ga uzimate. Međutim, to može biti privremeno rešenje, dokle god ne ustanovite pravi uzrok. Bez obzira na to što Vam je od velike pomoći, pitanje je da li je lek za potenciju adekvatan kao jedini vid terapije. Budući da je prethodno došlo i do povrede, bilo koji savet koji ne dolazi od strane Vašeg lekara nije preporučljivo uzimati zdravo za gotovo.

Tek kada se problem sa potencijom sagleda u kontekstu Vašeg celokupnog zdravstvenog stanja, moguće je dati i precizniji savet. Dakle, bez daljnjeg, najbolja preporuka koju Vam možemo dati jeste da se obratite lekaru (urologu).

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.