Gagi – Novi Sad

P: Imam jedan problem, kad imam seksualni odnos sve funcionise normalno jedino nemogu da dodjem do kraja onda moram da se pomognem masturbacijom i samo tako mogu da zavrsim pa sam hteo da pitam u cemu je tu problem ,unapred hvala.


O: Poštovani, nemogućnost izlučivanja semene tečnosti poznat je pod nazivom anejakulacija i on ne mora biti povezan sa erektilnom difsunkcijom, iz razloga što u Vašem slučaju dolazi do postizanja i održanja erekcije, ali problem nastaje kod ejakulacije.

Anejakulacija može biti uzrokovana psihičkim faktorima, kao što su stres ili nedostatak osećaja bliskosti sa osobom sa kojom se ima seksualni odnos. Uzrok može biti i fizičke prirode, i to najčešće kao posledica neuroloških oštećenja ili hroničnih oboljenja kao što je dijabetes. Zapravo, anejakulacija se kod Vas javlja isključivo kod seksualnog odnosa, ne i kod mastrubacije, što može sugerisati da se uzroci mogu kriti u psihičkim faktorima.

Na osnovu Vašeg pisanja, nije moguće nedvosmisleno utvrditi u čemu bi mogli ležati uzroci ovog problema. Stoga, najtoplije Vam preporučujemo da posetite urologa kako biste mogli da otkrijete pravi uzrok ovog problema, a zatim i da radite na njegovom rešavanju. Shodno uzrocima, lekar može prepisati odgovarajući tretman, odnosno terapiju ili intervenciju, što bez poznavanja tačnog uzroka povremene anejakulacije nije moguće.

Ono što je jako važno jeste Vaša spremnost da se sa problemom suočite, što je ogroman i važan preduslov za rešavanje ovog problema i, posledično, zadovoljavajuć seksualni život.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.