Goran (26 god)

P: Postovani, Moj problem je sto u poslednjih par meseci ne mogu da odrzim erekciju ili je cak i malo teze postizem. Problem je poceo nakon poslednje veze gde sam u pocetku imao vrhunski seks a kako su poceli problemi i rasprave brze sam dolazio do vrhunca, a zatim je doslo i do problema sa postizanjem erekcije. Posle ove veze imao sam neuspeh sa drugom devojkom u seksu sto me je jos vise zabrinulo. Otisao sam kod doktora gde su mi uradili ultrazvuk besike, ureoplazmu, mikroplazmu, spermokulturu, urinokulturu, uretalni bris… i sve je bilo u redu. U poslednje vreme cak i gledanje pornografije mi ne privlaci paznju (povezujem sa tim da se na neki nacin branim od svega na taj nacin sto izbegavam bilo kakav vid zadovoljavanja) Sto je najgore ovaj problem mi stvara konstantan pritisak i zelju da testiram jel sve u redub sto izgleda da stvara dodatne probleme na svim poljima zivota. Molim vas za neki savet kako resiti ovaj problem. Unapred zahvalan!

O: Poštovani, problem se, uz posvećenost i strpljenje, sigurno može rešiti, samo je potrebno pronaći način na koji će se to uraditi. Vaš problem, na osnovu ovoga što ste napisali, deluje kao da je nastao usred dejstva psihičkih faktora . To možete i proveriti, tako što ćete obraćati pažnju na to da li imate jutarnje erekcije. Ako njih ima, onda je problem najverovatnije u domenu psihe. Ako ne, onda je u fizičkim faktorima.

Ako se ispostavi da je problem u domenu psihičkog zdravlja, možete se obratiti psihoterapeutu i sa njim raditi na rešavanju ovog problema. Urolog, kog ste već posetili, Vam o tome može dati više informacija, pa se kod njega raspitajte šta bi mogli biti konkretni naredni koraci u pravcu rešavanja problema sa potencijom.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.