James Bond (22 god)

P: Postovani, imam 22 godine, skoro sam imao prvo seksualno iskustvo, jos na samom pocetku veze, pre seksa, prometio sam izostanak erekcije, mislio sam da ce vremenom proci, kada devojka i ja resimo da imamo odnos. medjutim, bas naprotiv, posle predigre, kada smo se skinuli, erekcija je izostala. dugo mi treba da bi doziveo erekciju, a i kada dodje do erekcije, ona je nepotpuna, ne dodje do pune krutosti penisa. sad, nisam siguran, ali mislim da je problem psihicke prirode, zato sto sam imao slicnih problema sa prilazenjem devojkama, ali se plasim da je problem sasvim druge prirode, zato sto ja masturbiram od mozda svoje seste godine konstantno, u proseku najmanje dva puta dnevno, pa me interesuje sta bi moglao da bude problem, i koje su sada mere koje treba da preduzmem… i da li je pametno da koristim „kamagru“, to mi inace predlaze drug koji je koristi redovno…?
hvala unapred.

O: Poštovani, sasvim je moguće da se uzrok Vaših problema sa potencijom nalazi u ravni psihe . Stres, odnosno strepnja u vezi sa tim da li će do odnosa uopšte doći može da ima kontraefekte i na taj način da osujeti erekciju. Probajte da se pre odnosa opustite koliko je to moguće i da se uzdržavate od masturbacije, pa se stvari možda poprave. Ako to ne bude slučaj, možete posetiti urologa koji će detaljnije ispitati potencijalne uzroke problema sa potencijom i na taj način će znati na koji način da Vam pomogne. Odlazak kod lekara svakako može biti stresan, posebno u Vašim godinama, ali je isto tako i najodgovorniji pristup rešavanju ovog problema.

Što se tiče uzimanje Kamagre, o njoj nema nikakvih zvaničnih rezultata medicinskih istraživanja, stoga nemamo podatke kako ona utiče na potenciju i da li je njeno uzimanje bezbedno. Kamagra se obično prodaje putem interneta ili drugim tokovima koji ne uključuju ovlašćene distributere lekova i medicinskih pomagala, a u našoj zemlji nije registrovana kao zvaničan lek i stoga je njena prodaja nelegalna, pa je zaista pitanje koliko je bezbedno uzimati takva sredstva.

U svakom slučaju, ne bismo preporučili uzimanje lekova na svoju ruku, posebno ne onih koji su nelegalni i o kojima nema dovoljno informacija kako deluju na zdravlje. Zato odlazak kod lekara može da Vam pruži neophodne informacije.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.