Kuzma (32 god)

P: Poštovani, nadam se da ćete biti u mogućnosti da mi pomognete, u poslednje vreme sam pod strašnim stresom zbog posla i nekih privatnih problema i primetio sam da su mi erekcije sada drugačije u smislu da su slabije a nekad sam toliko pod stresom da mi uopšte nije do seksa a nekad i kad jeste ništa se ne dešava. Zdrav sam, ne pijem, jedino što pušim, alkohol slabo, droge nikakve, povremeno igram mali fudbal, nisam nikad imao nikakve zdravstvene komplikacije, nisam uzimao nikakve lekove za ovo još uvek jer ni ne znam za koji da se opredelim, svaka pomoć i savet je dobrodošao, srdačan pozdrav.

O: Poštovani, stres je stanje koje zahvata ceo organizam, „troši” nas i mentalno i fizički. Stoga on spada u jedan od najčešćih izazivača erektilne disfunkcije, bez obzira da li govorimo o samoj potenciji ili seksualnoj želji. Stres negativno utiče na oba.

Osim da prestanete da se izlažete tolikom stresu , sigurno će korisno biti da obratite pažnje na svoje navike (ishrana, redovan san, rekreacija, za cigarete verovatno već sami znate da su loša navika). Na taj način ćete zbrinuti sebe fizički, a za probleme sa potencijom u tom kontekstu se možete obratiti urologu . Ako Vam je potrebna pomoć da, sa psihičkog aspekta, naučite kako da ne dozvolite stresu da Vam vedri i oblači nad životom, možete se obratiti psihoterapeutu .

Kao što vidite, mnogo toga je i do Vas, a ono što nije je rešivo u saradnji sa odgovarajućim stručnjakom, tako da sve što treba da učinite jeste da odlučite da sa ovim problemom izađete na kraj, a potom i da sprovodite konkretne korake u tom pravcu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.