Lazar (46 god)

P: Postovani, imam 46 godina i vec neko vreme mi se desava da mi erekcija oslabi. Svakodnevno sam na poslu pod velikim stresom i to ne mogu da promenim i to sve na mene utice tako da imam manjak apetita i glavobolje,pa mi cesto nije do seksa, a kad do njega dodje, ja zatajim. Nemam nikakve problematicne navike, ne jedem dzank food, ne pusim, nije da bas mnogo vezbam ali cesto sam na biciklu. Da li mislite da ce lek da mi pomogne i ako da, koji bih mogao da uzmem? Hvala unapred! Pozdrav.

O: Poštovani, Stres upravo i jeste jedan od najčešćih psihičkih uzroka erektilne disfunkcije , ali pod njegovim negativnim uticajem nalazi se kompletan organizam, što i sami možete primetiti po smanjenju apetita i glavoboljama. Hroničan stres može da dovede do ozbiljnih zdravstvnih tegoba i problema, a Vaše telo Vam upravo sada sugeriše da nešto morate da preduzmete po tom pitanju, pri čemu je erektilna disfunkcija, odnosno nedovoljna erekcija samo jedan od načina Vašeg tela da Vam skrene pažnju na to da mu je potreban odmor od stresa kom je konstantno izložen, odnosno da mu je potrebna promena kako bi mogao da se vrati na svoj normalan način funkcionisanja.

Danas postoje brojni načini na koji ljudi izlaze na kraj sa stresom – od odlaska kod psihoterapeuta i učenja strategija na koje može da se upravlja stresom kako bi se smanjile njegove negativne posledice po mentalno, ali i fizičko zdravlje, do aktivnog bavljenja nekim sportom (to može biti i vožnja bicikla) kao što su plivanje, trčanje, razni hobiji i tome slično.

Ako je uzrok Vaših problema sa potencijom stres, onda bi najpre upravo time trebalo da se pozabavite. Lek sam za sebe može da reši problem privremeno, ali ne i trajno, pošto on može da dovede do erekcije, ali ne može da Vas zaštiti od negativnih uticaja koje stres ima na Vaš kompletan organizam. Bilo bi idealno kada bi na taj način problem mogao da se reši, ali u ovom slučaju – jedini pravi put je ovaj koji je duži i zahtevniji. Vi, naravno, u međuvremenu možete da uzmete neki od lekova za potenciju kako biste neometano uživali u seksu (što jeste jedan od odličnih načina za borbu protiv stresa). Važno je da taj lek bude bezbedan za Vas, a ovde se možete upoznati sa onima koji su najzastupljeniji na našem tržištu. Ukoliko niste sigurni koji bi lek bio pravi za Vas, možete se konsultovati sa lekarom . Ipak, ono što je najvažnije, to je da znate da je uzimanje lekova samo privremeno rešenje, način da i dalje imate aktivan seksualni život, a da će načini borbe protiv stresa iziskivati vreme i energiju. No, dobra vest je što će višestruko da se isplate, odnosno pozitivno odraze na Vaše zdravlje, kako mentalno, tako i fizičko.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.