Ljuba (61 god.)

P: Imao sam pre godinu ipo operaciju mokraćne bešike zbog kamena. Pošto je rađena laparaskopija, prilično sam se brzo oporavio i sad se osećam potpuno zdrav. Posle mi se popravio i seksualni život. Rekao bih da mi još malo fali do pune erekcije da bi odnos bio kao pre, i ako možete da kažete, da li ima šanse  da to rešim. Hvala 

O: Poštovani, budući da ste se posle operacije brzo i uspešno oporavili, sasvim je izvesno da postoje dobre šanse da dođete i do potpuno zadovoljavajuće potencije. Pitanje je samo koje rešenje bi u Vašem slučaju bilo najbolje. Za početak, možete o tome porazgovarati sa Vašim urologom, jer je on, na osnovu pregleda i kontrola, najbolje upućen u Vaše zdravstveno stanje.

Drugi aspekti na koje možete uticati su vezani za životni stil, što je svakako važno bez obzira na to što ste se u potpunosti oporavili. Na raspolaganju su Vam takođe i lekovi za poboljšanje potencije. Njih možete uzimati samostalno, ali preporučljivo je da se i po tom pitanju posavetujete sa lekarom. Time smanjujete šansu za potencijalne nuspojave (pogotovo u slučaju bilo kakvih kontraindikacija), a pritom će Vam lekar predložiti opciju koja bi u Vašem slučaju imala i maksimalan učinak.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.