Neca (24 god)

Pdobar dan zelim, moj prvi problem se pojavio sa 20 godina, priveo sam jednu vrlo atraktivnu devojku i tad sam trebao da izgubim nevinost nazalost to se nije dogodilo posto mi vojnik nije radio, pokusavali smo 2,3 puta i nije nam islo a ona naravno nije imala strpljenja da ceka pa je okoncala nasu vezu a ja sam se povukao u sebe i nisam dalje imao hrabrosti da pokusavam sa drugim devojkama, imao sam devojke na jedno vece i uglavnom vezice koje su trajali kratko i to sve dok nisam napunio 22 godine i tad sam upoznao jednu devojku sa kojom sam i dan danas, u tih dve godine pokusavamo godinu ipo posto nije htela da mi se prepusti na pocetku veze od toga smo uspeli da imamo sex samo dva puta, jednom u junu prosle godine a drugi put u avgustu od tada pa sve do danas su bezuspesni pokusaji, pokusavao sam sa Levitrom ali nije uspevalo iz prostog razloga sto se ona posle nekog vremena skupi i nemogu da ga stavim unutra.. Otisao bi kod psihologa za parove a toga nema u mom gradu u okolini bar dosada nisam nasao nista, takodje bi otisao i kod doktora spezijalizovanog za takve stvari ali nzm koliko bi mi pomogao posto je sasvim jasno da se radi o psihickoj impotenciji, sad za vikend planiram uzeti neki lek tipa viagra,kamagra i sta ja znam (posto levitra nije upalila) ali pre svega zelim da se posavetujem sa vama? ako vam nesto ne razumete pitajte me, nadam se brzom odgovoru i hvala unapred.. Usput zaboravio sam da napomenem da su jutarnje erekcije normalne

O: Poštovani, to što imate jutarnje erekcije, ali istovremeno i problem kada dođe do seksa, zaista može ukazivati na to da se problem nalazi u psihičkom domenu , a ne telesnom. Međutim, takvo nešto ne možemo tvrditi bez lekarskog pregleda i kompletnog uvida u Vaše zdravstveno stanje.

Zato bismo Vam preporučili da najpre posetite lekara – urologa, kako biste sproveli neophodne analize i utvrdili da li se problem zaista ne nalazi u domenu fizičkog zdravlja. A tek potom, ako se tako zaista i ispostavi, možete pronaći psihoterapeuta sa kojim biste mogli radili na psihičkim uzrocima erektilne disfunkcije. To ne mora da bude psiholog za parove, to jest nije neophodno. Osim toga, danas brojni psihoterapeuti nude svoje usluge i putem interneta (preko Skype-a), pa nije neophodno ni da se nalazi u Vašem gradu.

Ono što jeste neophodno su Vaša volja i spremnost da se suočite sa ovim problemom, te donesete odluku da ćete raditi na njegovom prevazilaženju. Problemi sa potencijom povremeno se mogu desiti svakome jer je ovaj problem relativno učestao, međutim ukoliko Vam on ometa normalno funkcionisanje, odnosno održanje partnerskog odnosa i utiče na to kako se osećate, onda bi definitivno trebalo nešto da preduzmete. Dakle, najpre lekarski pregled, a zatim sprovođenje plana sa stručnim licima (lekar i psihoterapeut) ono što bismo Vam, u ovom slučaju, preporučili. Srećno!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.