Novica (19god)

P: Zdravo, imam probleme sa potencijom. Odvojio sam se od kuce i devojke, i bio sam pod velikim stresom, tako da sam bio impotentan nekih 20 dana, imao sam erekcije nocu ali su bile jako slabe. Zatim mi se vratilo donekle sve posle nekog vremena, nije kao pre ali priblizno, s tim sto opet nocu nisam imao jake erekcije kao inace. Posle nekoliko dana opet sam bio malo pod stresom, i vratilo se ali ne kao pre totalna impotencija, nego ne moze da mi se desi erekcija kao pre, onako brzo, nego mi bas treba vremena i opet ne bude to to. I nocu isto slabe erekcije, ne kao pre. Polni organ mi se smanjio, a i izgleda drugacije, nekako bledje nego pre. 

O: Poštovani, nemoguće je biti „impotentan nekoliko dana”, pošto se problemi sa potencijom, kao i njihovo razrešenje, dešavaju postupno i potrebno je da prođe neko vreme kako bi se ona dijagnostikovala ili izlečila.

S obzirom da Vi imate noćne erekcije, iako oslabljene, to može značiti da problem, tačnije njegov uzrok, može biti u stresu, ali se takvi zaključci ne smeju izvoditi samo na osnovu informacija koje ste izneli. Zato Vam savetujemo da posetite urologa , ispričate mu svoje probleme, obavite pregled i budete sigurni da činite pravu stvar za sebe i svoje zdravlje, odnosno kvalitet svog života.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.