Stefan (21 god)

P: Postovani, imam problem sa erekcijom po prvi put. Sa devojkom sam 9 meseci, poslednja 4 meseca redovno imamo odnos. Nisam pusac, ne pijem. Da objasnim detaljnije, to se dogodilo pred kraj predigre, i pred sam odnos. Penis nije potpuno spao, ali je bilo nedovoljno za normalan odnos. Pokusali smo uprkos tome da nastavimo, ali nista se nije menjalo, i ne znam da li to ima veze mogao sam da svrsim, tacnije svrsio sam. Da naglasim i to da smo dva dana pre toga imali odnos u vise navrata, sve je bilo u redu. Zanima me sta moze da bude uzrok toga, iznenadjen sam time najvise zbog svojih godina, i toga sto se zelja za partnerkom ne dovodi u pitanje. Hvala unapred.

Ako je moguce da se nadovezem na prvu poruku, zaboravio sam da naglasim bitnu stvar, masturbiram svaki put par sati pre odnosa sa devojkom,jednom do dva puta, da li to moze da utice na problem sa erekcijom,poosto do sad nije bilo problema. Hvala jos jednom

O: Poštovani, povremeni problemi sa potencijom mogu da se jave bilo kome , a iz Vašeg opisa čini se da je upravo reč o sporadičnoj pojavi. Masturbacija pre odnosa može da utiče na erekciju, pa bi bilo preporučljivo da pokušate da se uzdržite od iste barem nekoliko sati pre odnosa. Ukoliko nemate problem sa jutarnjim erekcijama, to bi moglo da ukazuje na umor ili neki drugi privremeni faktor koji je doveo do pada erekcije. Tako da se ubuduće trudite i da se opustite , kako bi pritisak bio što manji , a samim tim i mogućnost da se problem javi ponovo. U slučaju da se to dogodi, konsultujte se sa lekarom (urologom).

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.