Stefan (26 god)

P: Da li možete da mi preporučite lek za potenciju koji ću da koristim za svaki slučaj probleme za sada nemam ali ima jedna situacija u kojoj mi je jako važno da sve ispadne kako treba pda bih za svaki slučaj uzeo neki od lekova. I pitanje,da li lek može da se poruči preko interneta? Hvala unapred. 

O: Poštovani, ako ste u potpunosti zdravi, odnosno nemate nijedno stanje koje bi bilo kontraindikovano za upotrebu lekova, onda možete uzeti neki od lekova, u najmanjoj dozi, oko koje možete da se konsultujete sa farmaceutom od kog kupujete lek.

Ono što ipak preporučujemo je da ne uzimate lek „za svaki slučaj”. Pretpostavljamo da osećate anksioznost usled događaja koji spominjete, a anksioznost može negativno da se odrazi na potenciju, pa je stoga prepručljivo da se, koliko je to moguće, opustite i ne stvarate dodatni pritisak misleći na to kako se sve situacija može negativno odigrati.

Što se tiče online prodaje lekova, ona je u našoj zemlji (Srbiji) zabranjena. Nijedan odobren lek za potenciju u Srbiji se legalno ne prodaje putem interneta, već se kupuje u apotekama.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.