Zoran (36 god)

P: Postovani, ima nekoliko meseci kako primecujem da imam probleme sa potencijom, uglavnom mi se desava kad sam umoran ali u poslednje vreme imam utisak da je cesce ujutru bude sve okej ali kad treba da imam odnose desi mi se da ne mogu ili da mi treba puno vremena da postignem, da li mozete dati neki savet kako to da razresim? Unapred zahvalan

O: Poštovani, umor zaista može biti neprijatelj potencije u smislu da je otežava ili u potpunosti onemogućava. On može biti hroničan i akutan. Ako je umor hroničan, zaista može delovati negativno na potenciju dugoročno, i na taj način problem se može produbljivati.
Naravno, to nije jedini potencijalni uzrok Vašeg problema, već ih zapravo može biti prilično mnogo. Od onih telesnih među kojima se neretko nađu ozbiljnija zdravstvena stanja kao što su dijabetes ili hipertenzija, pa sve do psihičkih uzroka koji mogu delovati podjednako snažno kao i telesni.
Najpre je potrebno da otkrijete uzrok problema sa potencijom, pa onda da pristupite njegovom rešavanju. Prvi korak u tom pravcu koji vam preporučujemo je poseta lekara, urologa, koji će vam u tome pomoći. Ako se ispostavi da on nije prava adresa, onda se možete obratiti psihoterapeutu, kako biste radili na uklanjanju psihičkih prepreka postizanju i održanju erekcije, ukoliko se u ovom aspektu zdravlja nalaze njihovi uzroci.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.