Danca (35 god)

P: Ovako: u vezi sam nesto manje od godinu dana,  imam problem sa erekcijom, devojka je nevina, upoznata je sa mojim problemom i imam potpuno razumevanje od strane nje. Na pocetku veze nisam uopste imao erekciju, kasnije sam bio kod doktora, pio lek bilive dve nedelje, lek je delovao, imao sam svakog jutra erekciju. U tom periodu se nisam vidjao sa devojkom. Sa devojkom se inace retko vidjam posto studira u drugom gradu. Medjutim, poslednje dve nedelje smo se vidjali cesto i imao sam erekciju bez koriscenja lekova, ali nepotpunu i veoma brzo ejakuliram, i to se tako stalno ponavlja kad se vidimo, dok ujutru imam sasvim normalnu potpunu erekciju. Nekada se desava da nemam ujutru, ili bude isto slaba, na primer kad sam prehladjen ili umoran… Doktor kod kojeg sam bio mi je rekao da je to problem u glavi ali hocu da se informisem i kod drugih za neki savet, predlog, da li je to resivo, jer me jako dugo muci i ne vidim resenje. Unapred hvala.

O: Poštovani, postojanje jutarnjih erekcija može da ukazuje na to da je problem u domenu mentalnog, a ne fizičkog zdravlja. Međutim, ako i ove erekcije često izostaju, onda je neophodno da se obratite urologu , pošto neki od uzroka problema sa erekcijom mogu biti prilično ozbiljna zdravstvena stanja, kao što su dijabetes i srčana oboljenja .

Ono što je lekar nazvao „problemom u glavi” zapravo su psihički uzroci erektilne disfunkcije . Dobra vest je da se i oni danas uspešno leče , pa prema tome postoji nekoliko načina na koji se ovaj problem može rešavati, shodno uzorku.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.