Intelektualac (60 god)

P: Imam 60 godina, intelektualac sam i ceo zivot radim kancelarijske poslove.
Lecim se od povecanog krvnog pritiska, angine pektoris i dijabetesa.
Redovno pijem sledece lekove: Mikardis Plus, Cornelin i Binevol/Trimetacor i Isosorb retad/Amaryl, Glucophage i primam insulin Levimir.
Povremeno koristim Bromazpam.
Zadnjih par meseci imam veliki problem sa odrzavanjem erekcije.
Kako zivim u malom gradu u unutrasnjosti nadam se da me razumete zasto savet trazim na ovaj nacin.
Naime, koji lek da primenim za poboljsanje potencije imajuci u vidu dijagnozu i navedene lekove koje moram svakodnevno da uzimam. 
Pozdrav.

O: Poštovani, u potpunosti razumemo Vašu potrebu da nam se obratite ovim putem. Odlazak kod lekara je sam po sebi stresno iskustvo, ali s obzirom na to da se u Vašoj zdravstvenoj istoriji nalaze oboljenja koja su veoma povezana sa problemom erektilne disfunkcije, mišljenja smo da bi najodgovorniji pristup prema Vašem zdravlju bio upravo odlazak kod lekara. To može biti lekar u drugom mestu, ali je zaista veoma važno da stručno lice prepiše i nadgleda Vašu terapiju. Stoga je neprijatnost uzrokovana odlaskom kod lekara zaista manji problem u odnosu na potencijalne posledice uzimanja lekova za potenciju na svoju ruku.

S obzirom da ovakav vid podrške i savetovanja ni na koji način ne može da zameni odlazak kod lekara, preporučujemo da se sa njim konsultujete pre nego što odlučite da uzmete neki od lekova za potenciju . Kod svakog od tih lekova stoji da je neophodna konsultacija sa lekarom u slučaju da bolujete od hroničnih oboljenja, a to se posebno odnosi na kardiovaskularna oboljenja i na dijabetes , u šta se i sami možete uveriti. Stoga je odlazak kod lekara jedini odgovoran način da poboljšate kvalitet svog seksualnog života, bez dodatnog izlaganja zdravstvenim rizicima koja oboljenja koja ste nabrojali već sama po sebi nose.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.