Josip (33 god.)

P: Nisam jos koristio nista za potenciju ali razmisljam zbog nekih povremenih situacija kad sex ne ispadne kako treba. ne znam kako da biram koje tablete bi mi bile najbolje i da skapiram ako mi odgovaraju ili ne? 

O: Poštovani, pre svega, lekove za potenciju možete nabaviti u apotekama i bez recepta, ali je važno da budete informisani ne samo o načinu njihovog delovanja, već i o kontraindikacijama i mogućim neželjenim efektima. Više je nego poželjno i da to budu lekovi koji su zvanično odobreni za primenu, nasuprot neproverenih i potencijalno nebezbednih preparata. Tokom kupovine leka se možete konsultovati sa farmaceutom, ako imate dodatne nedoumice u vezi načina upotrebe, delovanja ili potencijalnih nuspojava.

Još jedna mogućnost je da se prethodno obratite lekaru (urologu). Na osnovu informacija koje dobije od Vas, lekar bi predložio koji bi lek za Vas bio najbolji. U tom slučaju, ukoliko smatrate da bi Vam bilo korisno, dobili biste i savete o tome kako da dugoročno poboljšate potenciju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.