molim vas za savet (50 god)

P: Pronasla sam kod supruga kamagra tablete koje on ocigledno koristi, ali ja nisam znala za to… Nikad se nije zalio da nesto nije u redu.Ne znam koliko ih cesto pije i brinem je l’ znam da mogu da budu stetne. Pogotovo sto on ima i blago poviseni pritisak… Htela bih da pricam s njim i da mu kazem da ode kod lekara ali ne znam kako. Inace smo u skladnom braku 22 godine i ne zelim da zbog ovog dodje do problema.. Molim vas za savet, Biljana

O: Poštovana, potpuno je razumljivo da ste zabrinuti za supruga, i jedino što Vam u ovom slučaju možemo savetovati jeste otvoren razgovor.

Pokušajte za to da odaberete trenutak kada ste oboje u dobrom raspoloženju i neopterećeni svakodnevnim brigama. Ukoliko zaista postoji problem sa kojim niste bili upoznati, uzmite u obzir da ni Vašem suprugu sasvim sigurno nije lako da Vam se otvoreno poveri. Isto tako, iako za mnoge parove u početku može biti neprijatan, razgovor na ovu temu je odlična prilika da iskažete podršku i stavite do znanja suprugu da ste uz njega. Ako niste sigurni kako da mu priđete, razmislite i o konsultaciji sa psihologom. To može biti dobra „priprema“ koja će Vam pomoći da pronađete najbolji način da pristupite situaciji.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.