Strahinja (26 god.)

P: Zanima me šta biste od tableta preporučili ako ih prvi put uzimam. Ne dogadja se često da zakažem, više je ako sam umoran ili preopterećen pa svakako ne bih koristio svaki dan. Hvala unapred! 

O: Poštovani, ne postoji tačno određeni lek koji bi svakome odgovarao, tako da je prvi korak da se dobro informišete. To možete učiniti kod Vašeg apotekara ili, još bolje, zakazati termin kod urologa koji bi Vam dao odgovarajući savet u skladu s Vašim opštim zdravstvenim stanjem.

Pošto ste naveli da ranije niste koristili lekove za potenciju, obratite pažnju, pre svega, na potencijalne kontraindikacije. Ovo je naročito važno ukoliko imate istoriju neke od hroničnih bolesti ili već uzimate terapiju zbog koje bi upotreba nekog od ovih lekova bila kontraindikovana – u tom slučaju, konsultacija sa stručnjakom/urologom je apsolutno neophodna. Takođe, bilo da lek uzimate po savetu lekara ili samostalno, vodite računa o tome da se pridržavate propisanog načina upotrebe kako biste sveli na minimum mogućnost pojave neželjenih dejstava.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.