Pavle (28 god.)

P: Poštovani. Ja sam već bio kod urologa zbog potencije i pio Sildenu. Ustvari, to je bilo već nekoliko puta jer se posle prekida ponovo javi isti problem. Napominjem da nisam samostalno prestajao da uzimam, i da su svi nalazi bili uredu (uv prostate, hormoni, spermogram, KKS, urin, holesterol, trigliceridi, itd). Ne razumem zašto se ponavlja problem ako testovi kažu da sam potpuno zdrav?

Poštovani, ukoliko ne postoje indicije da je posredi uzrok fiziološke prirode, pokušajte da potražite savet psihologa, psihoterapeuta ili seksologa. Psihološki faktori takođe igraju veliku ulogu u seksualnom funkcionisanju, te bi uzroci mogli biti i u toj ravni.

O: Osim toga, možete se obratiti i drugom urologu, kako biste bili potpuno sigurni u odsustvo organskih uzročnika. Oni ne moraju nužno biti isključivo u domenu reproduktivnog zdravlja, već i drugih zdravstvenih stanja povezanih, recimo, sa radom srca, nervnog sistema, metabolizma, ali i životnim navikama. Međutim, to Vam niko ne može pouzdano potvrditi osim stručnjaka, tako da jedino uz njegovu procenu možete doći do dugoročnog rešenja.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.