Stanko (38 god.)

P: Imam 38 godina a u braku sam sa ženom već skoro deceniju i nedavno je prvi put počelo da se dešava da imam problem u odnosima zbog slabe erekcije. Kad sam bio kod Urologa prepisao je bilive samo ne vidim da je baš pomoglo. Još uvek imam taj problem a pre ovog bukvalno nikad. Ne znam sad da li da nastavim da pijem i nadam se da će nekad početi da pomaže, a ne bi baš da sam eksperimentišem s nekim drugim tabletama. Ovako me samo interesuje da li biste predložili da probam i nešto drugo? 

O: Poštovani, niste pomenuli koju dozu leka Vam je urolog preporučio, ali sasvim je moguće da ili doza nije bila efikasna, ili Vam iz nekog razloga ne odgovara prepisani lek. Svakako Vam ne bismo preporučili da po tom pitanju eksperimentišete sami. Ono što možete je da se ponovo obratite lekaru i objasnite mu da niste primetili poboljšanje.

Takođe bi bilo korisno da nastavite da tragate za uzrocima. Smanjena potencija može ukazivati i na druge zdravstvene probleme i imati uzroke kako na fiziološkom, tako i na psihološkom nivou. U zavisnosti od toga šta je moglo izazvati problem sa erekcijom, zavisiće na kraju i efikasnost lečenja, odnosno preporučene terapije. O tome biste prvenstveno morali da porazgovarate sa svojim urologom i da Vas on, ukoliko to već nije bio slučaj, uputi na dodatne pretrage.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.