Vladislav (30 god.)

P: Moj problem nije skroz uobicajen posto nije u pitanju ed. U stvari nekad imam problem da mi erekcije traju predugo. Ne uzimam nista od tableta jer i nema potreba realno, ali mi to nekad vise bude smetnja. Primetio sam da i nema veze samo sa seksom posto se dogadja kad npr nemam ceste odnose, a tad treba oko 2,3 sata posle vrhunca da opet dodjem u stanje bez erekcije…

Takodje umeju dugo da traju ujutru. Nekad imam i blage bolove zbog toga. Ne traje to dugo samo ipak mi smeta pa nisam bas siguran sta da radim.

O: Poštovani, ako ste primetili da problem duže traje i pritom Vam izaziva neprijatnost, najbolje je da po tom pitanju potražite savet urologa. Ukoliko dugotrajne erekcije postaju i bolne (to jest i fizički neprijatne), tada nije u pitanju isključivo neprijatnost u psihološkom smislu. Što se toga tiče, teško je donositi zaključak bez procene stručnjaka. Zato bi najpre trebalo odrediti da li postoji i fiziološka komponenta, pa nakon toga rešavati problem uzimajući u obzir pravi uzrok.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.