Bane (47 god)

P: Postovanje. Iskreno imam vise problema. Iako imam 47 godina nisam imao puno seksualnih partnera. Mozda mi necete verovati ali ja nisam imao intimni kontakt 10 godina od kako mi je preminula devojka. I ranije kad sam imao redovne seksualne kontakte sa devojkom dolazilo je do prevremene ejakulacije. A da ne govorim kad je masturbiranje u pitanju. U pitanju su sekunde. U zadnje vreme imam problem i sa erekcijom. Iskreno ne znam sta da radim i kome da se obratim. Molio bih vas da mi pomognete ili bar da me uputite kome da se javim za pomoc. Prosto me je sramota da pricam o ovom. Pogotovo sto smatram da imam mali muski polni organ.

O: Poštovani, veličina polnog organa nema nikakve veze sa erekcijom i ejakulacijom, ali svakako može imati veze sa Vašim samopouzdanjem. Pričanje o ovoj temi je neprijatno za većinu muškaraca, ali o tome ne morate razgovarati ni sa kim ako ne želite, osim sa stručnjacima koji Vam mogu pomoći da rešite svoje probleme. To je, na prvom mestu, urolog , koji bi mogao da Vam pomogne u slučaju da su uzroci problema u fizičke (fiziološke) prirode. Ako je sa te strane sve u redu, potrebno je obratiti se psihoterapeutu , kako bi se identifikovali takođe potencijalni psihički uzorci erektilne disfunkcije , to jest preuranjene ejakulacije . To mogu biti anksioznost i različita emocionalna stanja, kao i manjak samopouzdanja, depresivnost/depresija i tome slično. Zato je odluka da se obratite stručnjaku – urologu, odnosno psihoterapeutu, prvi korak ka tome da počnete da aktivno radite na rešavanju problema.

Једно мишљење на „Bane (47 god)“

  1. Hvala vam na odgovoru.Znam da je tesko preci prvi stepenik ali ja jednostavno to moram da uradim .Jedino da nadjem nekog dobrog Urologa ili Psihoterapeuta koji me nece posmatrati kao neku „ludu“ osobu. Inace sam zaboravio da napisem da sam i ja zdravstveni radnik.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.