Bojan (29 god)

P: Postovani zanima me posto sam sa devojkom imao odnose prvi put pre 6god i tada nisam mogao da ejakuliram jer mi je bilo prvi put u zivotu da imam odnose pitao sam doktora u savetovalistu izlazila mi je te nost ali mi je rekao da je topodsemenska tecnosti? Da li u podsemenskoj tecnosti ima sperme koja bih mogla da oplodo jaknu veliku?

Bio sam tada jako opterećen da li cu znati kako treba? Da li cu je uspeti zadovoljiti na kraju sam se razgovarao sto nisam mogao da dozivi vrhunac

Recite mi pijem lek eftil da li da li se neka od vijagra moze mesati sa eftil tabl i da li bih smo da koristim vijagru pored eftil

O: Poštovani, u predsemenoj tečnosti postoji mala količina spermatozoida, koja može oploditi jajnu ćeliju, pa je zato neophodno da koristite zaštitu kako ne bi došlo do neželjene trudnoće. Opterećenost prvim putom, ali i svakim drugim seksualnim odnosom može da dovede do nedostatka ili gubitka erekcije, kao i do prerane ejakulacije , pa je zato važno naučiti da se opustite .

Što se tiče Eftila i Viagre, među njima nije uočeno međusobno dejstvo, ali je za to najpametnije da se obratite lekaru koji Vam je prepisao Eftil.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.