E. (39 god.)

P: Dobar dan, nisam sigurna kome da se obratim jer sa suprugom jos nisam pricala. Saznala sam da uzima tablete koje su ocigledno za potenciju, u pitanju je Dinamiko. Nije mi o tome nista rekao pa ne bih ni pomislila da ima probleme tog tipa. Sad se brinem. Ne znam da li to uzima sam, da li ima recept. volela bih sa njim o tome da razgovaram ali ako on to krije verovatno ne zeli da mi kaze.

Molim vas zbog toga za savet, kako da sa suprugom popricam i da ga ne odbijem jos vise. 

O: Poštovana, ukoliko Vaš suprug zaista ima poteškoća u seksualnoj funkciji, sasvim je moguće da ne želi da i Vi budete zabrinuti zbog toga. To ne mora da znači da je reč o ozbiljnijem problemu. Bez obzira na kvalitet partnerske veze, godine starosti, pa i nečije zdravstveno stanje, povremeni problemi sa erekcijom događaju se svim muškarcima.

U svakom slučaju bi bilo korisno kada biste popričali sa suprugom, jer će od Vas na prvom mestu dobiti podršku koja mu je potrebna. Ipak, kada je reč o problemima sa erekcijom, često se dešava da i muškarci u vezi toga osećaju neprijatnost. To bi takođe mogao biti jedan od razloga zašto Vam suprug nije pomenuo da koristi lekove za potenciju. Dakle, možete pokušati da razgovarate sa njim, kao i se obratite psihologu/psihoterapeutu ili seksualnom terapeutu. Od njih ćete dobiti savet kako da komunicirate sa partnerom, što je važan korak i ka zajedničkom rešavanju problema.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.