Emil (48 god.)

P: Imam problem sa intimnosti,tačnije jako slabu volju za seksom uopšte. Dosta mi je to izraženo u poslednje vreme i čini mi se da je počelo postupno, a trebao bi ovako da sam fizički zdrav pošto zbog prirode posla radim redovno sistematski. Jednostavno mi je teško da želim da imam seks,ne znam kako drugačije da objasnim. Sa ženom sam isto pričao o tome,objasnio da nema veze s njom i nemamo loših nesporazuma zbog toga, ali mene pomalo brine. 

O: Poštovani, ukoliko se ne mogu naći fiziološki uzroci, smatra se da je nedostatak želje za seksom najverovatnije prouzrokovan psihološkim faktorima. Ono što bi moglo da Vam rasvetli dilemu, bez obzira na redovne sistematske kontrole, jeste poseta lekaru, odnosno urologu.

Na taj način biste imali mogućnost da detaljnije ispitate potencijalne uzroke koji se tiču konkretno seksualnog zdravlja. Urološki pregled bi mogao biti dobar start, a naravno, uvek se možete odlučiti za razgovor sa psihologom ili seksualnim terapeutom kako biste istražili eventualne uzroke u psihološkom domenu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.