Goran J. (36 god)

P: Primetio sam od pre nekog vremena slabiju erekciju kod odnosa . Kad ih nemam nekad je isti slucaj sa masturbacijom. Nisam jos zbog toga isao na pregled, samo sam uzimao cijalis da ,pripomognem’, a bila je najmanja doza. Poklopilo se i s drugim stvarima, kako sam presao na drugi posao i cesce me bole misici od stojanja pa mi treba duze nego pre da se skroz odmorim. To se isto ne desava bas stalno. Neverujem da je opasno, mozda zbog stresa i duzeg rada pa da li mi preporucujete da odem kod psihologa? 

O: Poštovani, stres je dobro poznati faktor koji spada u psihičke uzroke problema sa potencijom. Ako ste imali (ili trenutno imate) situacije koje izazivaju pojačane stresne reakcije, razgovor sa psihologom je svakako dobra odluka.

Takođe, stres ostavlja posledice i u vidu pojave fizioloških simptoma i oboljenja, naročito usled dugotrajne izloženosti stresu. Međutim, oslabljena erekcija, kao i bolovi u mišićima koje pominjete, mogu se javiti i kao simptomi ogranskih oboljenja. To se pouzdano utvrđuje nakon posete lekaru, koji će na osnovu detaljnog pregleda potvrditi ili isključiti postojanje drugih zdravstvenih stanja.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.