I.K. (29 god.)

P: Hteo bih da probam nešto za erekciju a da je prirodno. nisam neki “fan“ lekova s gomilom hemije pa mi je dobro došao savet. vidim da po netu ima raznih a takodje planiram da uzimam samo povremeno, i je li bolje da to budu tablete ili npr. gel, krema?

O: Poštovani, lekovi koji se označavaju kao prirodni (pogotovo ako se plasiraju putem interneta) nisu uvek pouzdani onoliko koliko se tvrdi. Najčešće je reč o preparatima koji ili nisu prošli zvaničnu proveru, ili još ne postoji dovoljno studija o njihovoj štetnosti, rizicima i ozbiljnosti neželjenih efekata. Drugi problem je u tome što je prodaja takvih lekova u našoj zemlji zabranjena. Dakle, lekove za potenciju je moguće nabaviti legalno isključivo u apotekama, bilo da je reč o tabletama ili drugim vrstama preparata.

Iz ovoga se, naravno, izuzimaju suplementi poput vitamina i biljnih dodataka ishrani. Oni nisu ciljano namenjeni poboljšanju potencije, ali svakako mogu imati pozitivan učinak i na seksualne performanse. Što se toga tiče, po pitanju odgovarajućeg leka možete zatražiti i mišljenje lekara/urologa, kako bi Vam preporučio rešenje koje će i Vama biti prihvatljivo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.