Ilke (43 god)

P: Od pre 3 godine imam problem sa preuranjenom ejakulacijom (posle nekoliko sekundi). Svi urološki pregledi i nalazi su uredni. Da li preporučujete da probam sa Prolong tabletama,kažu da su prirodne. Hvala.

O: Poštovani, ni na koji način nismo u mogućnosti da Vam damo preporuku za neki lek na osnovu onoga što ste napisali. Za takvo nešto je neophodan lekarski pregled, pa stoga nemojte ni prihvatati savete koje dobijate, a koji nisu zasnovani na realnom uvidu u Vaše zdravstveno stanje. Takođe, ako je nešto prirodno, to ne znači da je i zdravo , a ni provereno, odnosno bezbedno za upotrebu.

Umesto toga, predlažemo odgovorniji pristup, a to je da posetite psihoterapeuta ili seksologa , te da u saradnji sa njima probate da rešite problem. Za njegovo rešavanje će možda biti potrebno više truda od uzimanja jednog leka, pa je zato neophodno da znate da kod ovakvih problema često nema prečica niti brzih rešenja.

Problem sa preuranjenom ejakulacijom nije prijatan, a kako biste mogli sa njim da se suočite i da ga prevaziđete, savetujemo da se konsultujete sa pomenutim stručnjacima, ako su lekarski nalazi, kako kažete, u redu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.