Miljan (61 god.)

P: Poštovanje! Uzimao sam na recept lekara prvo Slidenu pa Ernafil da mi pomognu oko impotencije. Ernafil i sad pijem ali čini mi se da ne pomaže dovoljno. Bar ne kako sam očekivao. Da li je dobro da opet menjam lek i koji bi po Vašem mišljenju bio bolji. 

O: Poštovani, što se tiče lekova za potenciju, oni uglavnom jesu prvi izbor kod lečenja problema sa potencijom. Njihov očekivani efekat može izostati usled zdravstvenih problema koji nemaju direktne veze sa seksualnim disfunkcijom, ali mogu biti njen uzrok – ili, pak seksualna disfunkcija može biti jedan od njihovih simptoma.

Naš predlog bi bio da još jednom porazgovarate sa lekarom i kažete mu da poboljšanje izostaje i nakon što ste promenili lek. Takođe, ako je bio u pitanju Vaš odabrani lekar (lekar opšte medicine), svakako se obratite i urologu. Specijalista bi mogao bolje da proceni zbog čega Vam lek, odnosno lekovi, ne odgovaraju i da li bi ponovo trebalo korigovati terapiju ili negde drugde potražiti uzrok problema. Ukoliko niste primećivali poboljšanje ni nakon posete urologu, budite slobodni da potražite i drugo mišljenje.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.