mladen (64 god)

P: dobar dan da li imam uopste neke sanse da se izlecim ili oslobodim od od ovog problema. vec 4 godine nisam legao sa suprugom bojim se da me ne ostavi ili produzi sa drugim muskarcem i ondak ce doci do najgore. imam erekciju do 40% i nikako vise. da li je do godine ili terapiju za pritisak pijem skypril od 10mg redovno a pronasli su mi prosrenoj prostatu a pijem za nju prostatis svaki dan. bio sam kod ureologa on mi kaze da su godine u pitanju i ne zna, sta da radim molim vas ako ima neki izlaz iz ovog problema da mi se nekako pomogne pozdrav

O: Poštovani, pošto pijete lekove za pritisak , neophodno je da se sa lekarom konsultujete oko toga na koji način ovaj problem možete da rešavate. To je važno zato što za ljude koji koriste takve lekove korišćenje onih za potenciju može biti nebezbedno. Zato je neophodno da potražite pomoć urologa , ako Vaš lekar ne želi da se posveti Vašem problemu, promenite ga.

Neko rešenje se sigurno može pronaći: ako je uzrok problema sa potencijom u domenu fizičkog zdravlja (što kod Vas može biti slučaj, s obzirom da pijete lek za pritisak), onda njega tretira urolog, odnosno onaj lekar koji tretira i primarni uzrok problema. Ako je uzrok, pak, u psihičkim faktorima , onda je neophodno da se za pomoć obratite psihoterapeutu .

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.