Petar93 (23 god)

P: Postovani! Zovem se Petar imam 23godine. Skoro sam imao sex sa partnerkom. Naime prilikom predigre imao sam erekciju ali kada je trebala da bude penetracija izgubio sam erekciju. Da napomemen visok sam 185cm tezak 110 kg velicina penisa 11 cm. Molim Vas da mi pomognete i posavetujete me kome da se obratim za velicinu penisa i erekciju posto mi ovo pretstavlja veliki problem. U nadi da cete mi pomoci i izaci u susret. Srdacan pozdrav Petar.

O: Poštovani Petre, povremeni problemi sa erekcijom dešavaju se velikom broju muškaraca i, ukoliko ostaju povremeni, ne predstavljaju problem. Često se može desiti da usled straha od toga da erekcije neće biti do iste i ne dođe, što se češće dešava kod seksualnih odnosa sa novim partnerkama. Dakle, ako Vam se problem desio jednom ili dvaput, ne mora da znači da imate problem sa erekcijom, već može da znači da ste podlegli pritisku i zbog toga se desio gubitak erekcije. Zato najpre pokušajte da se opustite i ne razmišljate previše o ishodima seksualnog čina. To nije lako postići, ali često jeste neophodno kako bi do erekcije, odnosno seksualnog odnosa došlo.

Ukoliko Vam se ovaj problem ponovi ili se već ponovio, onda je preporučljivo da posetite lekara – urologa, koji Vam može pomoći u vezi sa otkrivanjem uzroka probema sa potencijom, a samim tim i načinima za njihovo rešavanje. Veličina penisa ni na koji način, fiziološki, nije povezana sa erekcijom; međutim, u slučaju da imate problem sa veličinom u smislu da strahujete od reakcije partnerke, onda se to može odraziti na potenciju. U svakom slučaju, predlažemo odlazak kod lekara, koji će Vas posavetovati šta bi bilo najbolje da učinite kako bi se problem rešio.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.