Sandor (39 god.)

P: Poštovani, imam problem koji ne znam da rešim. Ja sam kao mlad često uzimao ’’pomagače’’ za erekciju najčešće gelove kao što je kamagra. Sex sa devojkama je bio baš onako kako sam hteo, mogao sam po par sati.Sa tim je moglo tako, a imao sam dobar sex i bez toga ali mi je bila frka da će mi se desiti kiks. Oženjen sam , imamo dete od 5 godina i žena i ja jako lep brak ali mi je sad teže da sam od sebe dodjem do pune erekcije. Nije mi ni odnos ’’to’’ kao što je bilo ranije. Ne znam da li mogu sad da to postignem bez pomoći u vidu suplementa.

O: Poštovani, problem koji ste opisali jeste karakterističan za osobe koje su se često oslanjale na sredstva za potenciju. Sa njima je seks drugačiji iz razloga što se organizam vremenom navikava na „veštački“ efekat supstanci koje, između ostalog, omogućavaju i dugotrajniji odnos. To može postati problem kada se sredstva i lekovi za potenciju uzimaju samostalno, odnosno bez da se time tretira konkretan uzrok (fizički ili psihološki) koji dovodi do seksualne disfunkcije.

Dobra vest je da je Vaš problem rešiv i da Vam u tome može pomoći seksualni terapeut ili psihoterapeut. Do njih možete doći i samostalno, ili uz prethodnu konsultaciju sa urologom.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.