Slavisa (38 god)

P: Dijagnostifikovana mi je pre nekoliko godina diskus hernija i primetio sam od tad a i malo pre toga, da imam nedovoljnu erekciju. Par puta sam uzimao prirodne lekove (kapsule liderin, i maskulin kapi) ranije, samo nekad bude i da taj problem sam nestane, i onda se opet javi posle dva tri meseca. Inače sam osim toga zdrav i nemam pritisak i šećer, pazim na ishranu pa da li ovo može da se reši ako povremeno uzmem „pomoćne“ tablete? 

O: Poštovani, budući da Vam je ustanovljena diskus hernija, moguće je da su se usled toga javile i poteškoće sa erekcijom. Naveli ste da se to dešava sporadično, odnosno da „taj problem sam nestane, i onda se opet javi posle dva tri meseca“. Nije neuobičajeno da do toga dođe zbog pojave hroničnih bolova, oštećenja pojedinih nerava, tkiva ili mišića, pogotovo u donjem delu leđa.

U slučaju da ne postoje zdravstvena stanja povezana sa erektilnom disfunkcijom, korišćenje lekova za potencijumoguće je bez lekarskog recepta. U suprotnom, na prvom mestu bi trebalo da bude izbegavanje potencijalnih komplikacija u slučaju upotrebe lekova „na svoju ruku“. S obzirom na već prisutnu dijagnozu (i u slučaju da koristite terapiju radi olakšavanja simptoma), najbolje bi bilo da se prethodno konsultujete sa lekarom.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.