Vojislav (59 god.)

P: Postovanje, patim se vec neko vreme sa problemom seksualne prirode. Prelezao sam u medju vremenu koronu i rekli su mi da je to ostavilo posledice na srce , a imao sam pre toga oscilacije u pritisku.

Kardiolog kaze da ce verovatno morati terapija, za pocetak verovatno presolol i sad me zanima kako da resim i problem u seksu. Pogotovo mislim jer znam da se nemogu mesati lekovi za srce i erekciju. Sta mi onda molim Vas ostaje za alternativu

O: Poštovani, ukoliko ste već dobili preporuku kardiologa u vezi tretmana kardiovaskularnih problema, naš predlog je da sa njim porazgovarate i o problemu koji vas muči sa potencijom. Kako ova dva stanja mogu biti povezana, važno da, ako je to zaista slučaj, seksualna disfunkcija bude tretirana u skladu sa primarnim uzrokom. Iako su lekovi za potenciju uglavnom kontraindikovani u slučaju srčanih tegoba, konačnu procenu, kada mu predočite zdravstvenu istoriju, Vam može dati isključivo lekar. Pored toga, pojedine „alternative“ svakako postoje, a od pomoći su u poboljšavanju seksualne funkcije – na prvom mestu, briga o zdravlju (pravilna i uravnotežena ishrana i korigovanje loših navika), što je svakako imperativ i u tretmanu kardiovaskularnih oboljenja.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.