Važna tema: Odgovorno korišćenje lekova za potenciju

Problemi sa potencijom, kao što već znamo, nisu retkost, a isto tako su i nešto o čemu se ne priča baš često . S druge strane, usled destruktivnih životnih navika , ali i stresa te problema koji postoje u partnerskom odnosu , brojni muškarci se iz ovih ili onih razloga suočavaju sa ovim problemom.

Kada se problem sa potencijom prvi put javi, to uopšte ne mora biti razlog za uzbunu. Povremeno, oni mogu pogoditi bilo kod muškarca, ali kada postanu česti i takvi da značajno ugrožavaju kvalitet života, onda je potrebno nešto preduzeti.

Prvo što, u takvim situacijama, mnogim muškarcima padne na pamet jeste da problem probaju da reše samostalno. I, zaista, u određenom broju slučajeva to bude sasvim dovoljno. Relaksacija, ostavljanje duvana i alkohola, rekreacija i balansirana ishrana definitivno jesu nešto od čega bi trebalo krenuti. Za neke, ovde dolazi i kraj njihovim problemima. Za druge, međutim, bitka se nastavlja.

Sledeće (a često zapravo i prvo) što muškarci čine kada se suoče sa ovim neprijatnim problemom jeste posezanje za lekovima . I zaista, lekovi za potenciju se na našem tržištu prodaju bez recepta, pa je sve što treba da uradite da biste ih probali jeste da odete u apoteku i kupite odabrani lek.

Problem – i to ne mali problem, već potencijalno smrtonosan – nastaje onda kada se pažljivo ne čitaju uputstva koja stoje na takvim lekovima. A u svakom od njih je jasno istaknuto u kojim i kakvim slučajevima je preporučljivo obratiti se lekaru povodom informisanja o tome da li je bezbedno koristiti odabrani lek, odnosno koje su alternative na raspolaganju.

Tako se uz sve lekove za potenciju može naći informacija da oni nisu bezbedni sa korišćenje kod onih ljudi koji boluju od srčanih oboljenja , koja mogu biti razna – od hipertenzije, do infarkta miokarda, ateroskleroze i tako dalje. Muškarci koji su na terapiji zbog nekih od ovih i sa njima povezanih stanja ne bi trebalo samostalno da piju ove lekove, zato što je za njihovo optimalno dejstvo neophodan zdrav i prohodan krvotok.

Spisak hroničnih oboljenja u vezi sa kojima je neophodno konsultovati lekara prilikom odabira leka se ne završava za bolestima u vezi sa kardio vaskulanim sistemom. Tu spadaju i druga stanja, a o svakom od njih se može detaljnije pročitati uz uputstvu koje dolazi uz lek.

Sve ovo ni na koji način ne znači da vam, ako imate neku hroničnu bolest i probleme sa potencijom, nema spasa. Ima, samo ga je potrebno potražiti uz pomoć lekara, koji će biti informisan o vašoj zdravstvenoj istoriji i koji će, shodno tome, moći da napravi plan tretmana.

I muškarci koji nemaju nijedan od ovakvih problema moraju odgovorno postupati korišćenju leka, a to se posebno odnosi na one koji imaju neko drugo, hronično ili akutno oboljenje. Zato je odlazak kod lekara kada primetite da se nešto drastično promenilo u vašim seksualnim navikama najodgovorniji način za rešavanje ovog problema, posebno zato što druge, samoprepisane „terapije” mogu doneti više štete nego koristi.

4 мишљења на „Važna tema: Odgovorno korišćenje lekova za potenciju“

  1. Повратни пинг: Rasic (57 god) - Erekcija.rs
  2. Повратни пинг: Alex (25 god) - Erekcija.rs
  3. Повратни пинг: Milan (68 god) - Erekcija.rs
  4. Повратни пинг: Demir (39 god.) - Erekcija.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.